TRON Company Budva – From complete turn key to project manager. Leave the building to the professionals.
tron-project-design

Projektovanje objekata

ZA POČETAK PROJEKTA

Samostalno sa sertifikovanim arhitektama, građevinskim, inžinjerima, ili sa drugim projektnim biroima, projektujemo stambene i komercijalne zgrade kao i ostale tipove objekata.

tron-construction-building-work

Građevinski radovi

SVI TIPOVI OBJEKATA

Tron sprovodi građevinske radove i pruža usluge profesionalnog nadzora u oblasti građevinarstva. Sa timom naših inžinjera možemo uspješno odgovoriti na sve zahtjeve investitora.

tron-interior-final-works

Završni radovi objekata

ENTERIJER I EKSTERIJER

Molerski radovi, gipsani radovi, keramika, hidro-izolaciona, fasada i drugi radovi... Upotreba najmodernijih tehnologija u performansama i korištenju je ono što nas odlikuje. 

tron-company-workers-about

TRON Company

Tron Company DOO Budva je kompanija osnovana 2008 sa idejom da se već uspješan posao iz Srbije prebaci na tržište Crne Gore. Glavne aktivnosti su projektovanje, izgradnja objekata i završni radovi u građevinskoj industriji. Višegodišnje iskustvo, dobra organizacija, tehnički i ljudski resursi daju nam prednost za veliki uspjeh u građevinskim projektima.

NAŠA REFERENCA JE POSVEĆENOST IZGRADNJI

Sve ove godine na građevinskom tržištu težimo pružanju usluga vrhunskog kvaliteta i zadovoljavanju najzahtevnijih klijenata. Djelujemo na cijelom crnogorskom tržištu i planiramo širenje na međunarodno tržište. Zgrade i lokacije na kojima smo radili su naša najbolja preporuka.

Dukley Residences

Dukley Residences

Završni radovi objekata

CALGO MN

CALGO MN

Construction, Final Works

Hotel Maestral

Hotel Maestral

Završni radovi objekata

The CHEDI Hotel

The CHEDI Hotel

Završni radovi objekata

como-residence-logo

S PONOSOM PREDSTAVLJAMO

COMO RESIDENCE BUDVA

Prvi kompletan projekat tron kompanije, gdje se brinemo o cijeloj priči, od početka do kraja. Od razvoja projekta, kroz pripremu gradilišta, dobijanje neophodnih dozvola, građevinske radovi, završne radovi, raspoređivanje spoljašnjih dijelova i enterijera, do prodaje stanova i organizacije budućih objekata.

Naša misija je da stvorimo najbolje uslove života u luksuznim COMO stanovima, dajući naš pečat i viziju. Budite slobodni da nas posjetite ili nam se obratite za više informacija.

Call Now Button