COMO Residence – TRON Company Budva

Prodaja apartmana

DIREKTNA PRODAJA: +382 68 042 880

como-logo-lp

ULTIMATE LIFESTYLE

COMO vas poziva da punim plućima udahnete magiju Budve uz novi koncept stanovanja, odmora, kratkotrajnog boravka i vatrenih ljetnih avantura na Crnogorskom primorju. Lokacija, smart objekti i vrhunski dizajn prostora pružaju novo iskustvo uživanja u životu i ispunjavaju standarde i najzahtjevnijih hedonista

COMO predstavlja stambeno "gnezdo", utočište u kojem će svaki stanovnik i posetilac pronaći svoj mir i zadovoljstvo. Čitav kompleks podređen je svakodnevnom odmoru, “punjenu baterija” i uživanju kako za stanare tako i za goste kompleksa. Od apartmanskih terasa, velikih krovnih terasa sa đakuzijima i saunama, preko bazena i bara do baštenskih zimskih i letnjih terasa, čitav COMO kompleks poziva na uživanje u otvorenom prostoru i primorskom vazduhu.

POGODNOSTI COMO REZIDENCIJE

Odlična lokacija

Parking

1-3 spavaće sobe

1-3 kupatila

Praonica

Gym

Recepcija

Como Bašta

Otvoreni bazen

Jakuzi

Bar na bazenu

Nadzor

POGODNOSTI ZA VLASNIKE PENTHOUSE APARTMANA

Dupleks

Sauna na krovu

Jakuzi na krovu

Bar na krovu

Tuševi

como-front-all-buildings

COMO - ŽIVOTNI STIL NOVOG DOBA

COMO RESIDENCE PONUDA

ČETIRI GRUPE SA 10 TIPOVA APARTMANA

Gradimo i prodajemo apartmane sa modernim dizajnom i funkcionalnim rasporedom koji stavlja akcenat na uživanje u dnevnom boravku, kao i na ogromne terase sa fantastičnim pogledom na panoramu Budve, mora i okolnih planina.

Apartmani zadovoljavaju sve evropske standarde, pametni "smart-home" sistem, najnoviji sistem regulisanja temperature pomoću klima uređaja, grijača u kupatilima, podnog grijanja... Apartmani su obezbjeđeni protivpožarnim alarmom, sigurnosnim sistemom, sa opremljenom kuhinjom i kupatilima.

como-residence-location-02
como-residence-location-01

LOKACIJA

Naši luksuzni apartmani se nalaze u srcu crnogorske obale, u ekskluzivnom dijelu Budve, najatraktivnijeg i najstarijeg primorskog grada Crne Gore.

COMO nalazi na istočnoj strani Komoševina padine, pa će vaša magična jutra počinjati sa spektakularnim izlaskom sunca.

SAZNAJTE VIŠE O OBJEKTU

como_apartments_sale_crypto_accepted_icon

DODATNE USLUGE I POGODNOSTI

Ključ u ruke

Održavanje

Izdavanje

Transport

Rekreacija

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

DOSTUPNI SMO ZA SVA VAŠA PITANJA.

Trudit ćemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku. Također nas možete pozvati na telefon 24/7

    COMO REZIDENCIJA

    NAČIN ŽIVLJENJA I RENTIRANJE

    COMO Residence je svojim konceptom i sadržajima prava lokacija za ugodan odmor i kvalitetan život tokom cijele godine. Apartmani su pažljivo projektovani da stanarima pruže neprevaziđenu udobnost, a kompletno spoljno uređenje terena stvara atmosferu skrivenog utočišta u kom vladaju luksuz i mir. COMO Residence svojim vlasnicima nudi uslugu iznajmljivanja apartmana tokom čitave godine koja osigurava da njihov dragocjeni dom bude zaštićen dok donosi prihod.

    Call Now Button