Services – TRON Company Budva

TRON Company Vam nudi

Ključ u ruke

Sa dugogodišnjim iskustvom u zadovoljavanju potreba i želja naših međunarodnih klijenata, kompanija Tron je usavršila poslovni sistem „ključ u ruke“.

Kompletna usluga koja integriše sve vrste nekretnina, od arhitektonskog projektovanja, građevinarstva i uredjenja enterijera sa ciljem isporuke kompletnih stambenih i poslovnih jedinica sprijemnih za useljavanje.

Ukoliko nas zatrebate na samom početku

Dizajn i projektovanje

Projektujemo, samostalno ili u saradnji sa drugim projektantskim biroima, u nadležnosti sertifikovanih arhitekata, građevinskih, elektro i mašinskih inženjera.

Pored projektovanja enterijera i eksterijera, bavimo se i projektovanjem stambenih, poslovnih objekata i drugih objekata. Rezultat naših usluga projektovanja je vizuelizacija eksterijera, kao i trodimenzionalni prikaz enterijera projektovanih prostora i objekata.

Spremni za sve izazove

Građevinski radovi

Tron izvodi građevinske radove i pruža usluge stručnog nadzora u izgradnji civilnih i industrijskih objekata. 

Sa našim timom inženjera, možemo uspešno da odgovorimo na sve zahteve investitora u ovoj oblasti. U okviru građevinskih radova bavimo se:

Do najsitnijih djetalja

Završni radovi

Kompanija Tron ima dugogodišnje iskustvo u svim vrstama završnih radova.

… molerski, gipsarski, keramičarski, podzemni, hidroizolacioni, fasaderski i drugi radovi. Odlikuje nas upotreba najsavremenije tehnologije, materijala i opreme najvišeg kvaliteta.

Prilikom izvođenja građevinskih radova nudimo usluge planiranja i izgradnje po sistemu "ključ u ruke". TURNKEY SOLUTION

Call Now Button