COMO Residence – TRON Company Budva

Prodaja luksuznih apartmana

Informacije i Prodaja: + 382 68 042 880

como-logo-fb

ULTIMATE LIFESTYLE

COMO- ŽIVOTNI STIL NOVOG DOBA

COMO vas poziva da punim plućima udahnete magiju Budve uz novi koncept stanovanja, odmora, kratkotrajnog boravka i vatrenih ljetnih avantura na Crnogorskom primorju. Lokacija, smart objekti i vrhunski dizajn prostora pružaju novo iskustvo uživanja u životu i ispunjavaju standarde i najzahtjevnijih hedonista

COMO je stambeni "gnezdo", utočište u kome će svaki stanovnik i posetilac pronaći svoj mir i zadovoljstvo. Čitav kompleks je baziran na potpunim odmorima i uživanja i za stanovnike i za goste kompleksa. U našim apartmanima ćete naći apartmane sa terase, krovne terase sa vrtom i sauna, bazene i barovima, baštu, ceo kompleks koji će vas pozdraviti i obezbediti magiju Budve.

POGODNOSTI COMO REZIDENCIJE

Odlična lokacija

Parking

1-3 spavaće sobe

1-3 kupatila

Praonica

Gym

Reception

Como Bašta

Otvoreni bazen

Jakuzi

Bar na bazenu

Nadzor

POGODNOSTI ZA VLASNIKE PENTHOUSE APARTMANA

Dupleks

Sauna na krovu

Jakuzi na krovu

Bar na krovu

Tuševi

tron-budva-contact-background
como-residence-home-tron-company

LOKACIJA

Naši luksuzni apartmani se nalaze u srcu crnogorske obale, u ekskluzivnom dijelu Budve, najatraktivnijeg i najstarijeg primorskog grada Crne Gore.

COMO nalazi na istočnoj strani Komoševina padine, pa će vaša magična jutra počinjati sa spektakularnim izlaskom sunca.

COMO RESIDENCE PONUDA

ČETIRI GRUPE SA 10 TIPOVA APARTMANA

Gradimo i prodajemo apartmane sa modernim dizajnom i funkcionalnim rasporedom koji stavlja akcenat na uživanje u dnevnom boravku, kao i na ogromne terase sa fantastičnim pogledom na panoramu Budve, mora i okolnih planina.

Apartmani zadovoljavaju sve evropske standarde, pametni "smart-home" sistem, najnoviji sistem regulisanja temperature pomoću klima uređaja, grijača u kupatilima, podnog grijanja... Apartmani su obezbjeđeni protivpožarnim alarmom, sigurnosnim sistemom, sa opremljenom kuhinjom i kupatilima.

SAZNAJTE VIŠE O OBJEKTU

DODATNE USLUGE I POGODNOSTI

Ključ u ruke

Održavanje

Izdavanje

Transport

Rekreacija

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

DOSTUPNI SMO ZA SVA VAŠA PITANJA.

Trudit ćemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku. Također nas možete pozvati na telefon 24/7

    COMO REZIDENCIJA

    NAČIN ŽIVLJENJA I RENTIRANJE

    COMO Residence je svojim konceptom i sadržajima prava lokacija za ugodan odmor i kvalitetan život tokom cijele godine. Apartmani su pažljivo projektovani da stanarima pruže neprevaziđenu udobnost, a kompletno spoljno uređenje terena stvara atmosferu skrivenog utočišta u kom vladaju luksuz i mir. COMO Residence svojim vlasnicima nudi uslugu iznajmljivanja apartmana tokom čitave godine koja osigurava da njihov dragocjeni dom bude zaštićen dok donosi prihod.

    Call Now Button