Dukley Gardens – TRON Company Budva

Završni radovi objekata

Dukley Gardens

SPREMNOST – PREDANOST – ISTRAJNOST

Predstavljamo naš najveći projekat

Naša uloga na ovom projektu je bila odgovornost za izvođenje završnih radova na 205 stanova, od kojih svaki ima površinu od 100 do 350 m2.

Gipsarksi radovi Kompleks je zahtevao preko 80.000 m2 gipsanih radova za različite pozicije kao što su zidovi, zidne obloge, spušteni plafoni, zidne instalacije, kaskade, potkrovlja za skrivanje, tamne senke, specijalna zidna ojačanja. Sve je to izvedeno uz kontrolu više od pedeset radnika.

Informacije projekta

Keramičarski radovi Postavili smo preko 15.000 m2 visokokvalitetne keramike po meri. Sa više od 20 obučenih radnika spremnih za najteže izazove i nove tehnologije. Korišćeni formati su 100x300 cm-keramika d=3 mm, 100x100 cm-d=3 mm Laminam, 150x300 cm-d=6 mm, 75x150 cm "Fiandra". Uspešno izvodimo radove sa najsavremenijim specijalnim alatima i najkvalitetnijim lepljivim materijalom.

Molerski radovi Stručni nadzor i tim sa više od 30 zaposlenih obavili su više od 100.000 m2 redovnih i molerskih poslova po meri, koristeći visokokvalitetne materijale i obraćajući pažnju na najsitnije detalje. Projekat je obuhvatio i izradu savremene dekorativne tehnike i postavljanje ukrasnih tapeta, na zahtev pojedinih vlasnika.

Pogledajte našu brošuru

DUKLEY Gardens - Gotovi Apartmani

DUKLEY Gardens - Gipsarski Radovi

DUKLEY Gardens - Keramičarski radovi

DUKLEY Gardens - Molerski radovi

Proverite još

Ostali projekti

Como Residence

Građevinski radovi

SUNSTONE Residences

Završni radovi objekata

CALGO MN

Građevinski radovi

Dukley Residences

Završni radovi objekata

Call Now Button